Ponuda

U neposrednoj blizini Ville Stari dvor, možete na tren osjetiti čari pustolovine u jednom od 4 nacionalna parka: Kornati, Paklenica, Plitvička jezera i Krka, kao i blizina grada Zadra sa vrlo bogatim kulturnim nasljeđem.

U opuštenoj atmosferi možete uživati u raznovrsnim pićima, koktelima koja se poslužuju u našem restoranu kao i svakodnevnim zabavama na otoku što ih organiziraju domaćini ali i sami gosti.

U pružanju usluga polu i punog pansiona u našem restoranu poslužujemo i jelo po narudžbi a'la carté.

Svoje slobodno vrijeme također možete provesti u rekreacijskim aktivnostima kao što su vožnje biciklom i vodeni sportovi (vožnja skuterom, ronjenje, iznajmljivanje malih brodica).


Diving Center Ugljan

Po standardima SSI Adriatic i NASE WORLDWIDE organizira tečajeve ronjenja na moderan i zanimljiv način. Didaktički materijali potrebni za obuku polaznika štampani su na većini svjetskih jezika tako da svaki polaznik bez problema savladava tečaj. Uz to je jedini centar u Hrvatskoj koji je ovlašten od strane NASE WORLDWIDE za obuku instruktora ronjenja ( ITF ). Po završetku tečaja polaznik dobiva diplomu i međunarodno priznati brevet. Nudimo i mogućnost probnog ronjenja DISCOVERI DIVE za sve one koji žele roniti a nisu sigurni dali to mogu.

Više saznajte na www.diving-ugljan.com.


Seminari i prezentacije

Organizacija manjih seminara uz mogućnost najma razglasa i ostale konferencijske opreme te organizacija prezentacija raznih karaktera.

Rezervacije

 

Datum dolaska:
Broj noći:

Rezervacije

 

Datum dolaska:
Broj noći: